Basenli Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Basenli Kadınlar Nasıl Giyinmeli

Basenli Kadın Giyim Önerisi

Kadınların elbise seçerken dikkat etmesi gerekenler arasında vücut tipi ve kiloları yer almaktadır. Bundan ötürü pek çok kişi basenli kadınlar nasıl giyinmeli şeklinde araştırmalar yapmaktadır. Basenli bir vücut tipine sahip olmak kadınları endişelendirmektedir. Ancak doğru elbise seçimlerinin yapılması fiziğinizin çok daha iyi görünmesine yardımcı olmaktadır. Orantılı, zarif bir görünüme sahip olmak istiyorsanız elbise modellerini seçerken A kesim elbiselere yönelebilirsiniz. 

Basenlerinizi gizlemek için elbise seçimlerinizi uzun elbise modellerden yana kullanabilirsiniz. Elbisenizin renk tercihi de etkili olacak detaylar arasında yer almaktadır. Siyah elbise giymek, olduğunuzdan daha ince görünmenizi sağlayacaktır. Ayrıca basen bölgenizin öne çıkmaması için dökümlü kumaşlardan, dar elbiselerden uzak durmalısınız. Desenli kumaşlar da istenmeyenler arasındadır. Düz bir görünüm elde etmek amacıyla tek renk elbiselere yönelmek önemlidir. Sizler dikkatin bir başka noktada toplanması amacıyla elbisenizin yaka kısmına dikkat çekici detaylar seçebilirsiniz. Kemer kullanarak belinizi öne çıkarabilir ve olduğunuzdan daha ince görünebilirsiniz. Elbiselerinizi topuklu ayakkabılarla tamamlamak da uzun, ince görünmenizi sağlayacaktır. Böylece çok daha rahat edebilir ve ortamda özgüvenli bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Basenli Kadınlar Nasıl Pantolon Giymeli?

Basenli kadınların sorun yaşadığı noktalardan birisi de pantolon seçimidir. Pantolon seçerken seçimlerinizi daha bilinçli yapmalısınız. Basen bölgenizi olduğundan daha iyi göstermek için hafif dar kesim ya da düz kesim pantolon modellerini tercih edebilirsiniz. Basenlerinizin ince ve uzun görünmesi için en iyi tercih yüksek bel pantolonlar olacaktır. Ayrıca basenlerinizi, bacaklarınızı uzun göstermek amacıyla bol paça pantolonları giyebilirsiniz. Bol paça pantolonlarla yapacağınız pek çok kombinle de şıklığı öne çıkarabilirsiniz. 

Pantolonlar kadar etekler de önem arz etmektedir. Basenli bir kadının A kesim etek giymesi daha doğrudur. Çünkü A kesim etekler beli sararken alt kısmı genişletmektedir. Bu da kalçaların belirginliğini ortadan kaldırmaktadır. Vücudunuzun daha orantılı görünmesini sağlamaktadır. Kesimi düz olan etekler vücudu sararken aşağıya doğru uzanmaktadır. Bu etekleri giydiğiniz zaman bacaklarınız daha uzun görünecektir. Böylece kalçalarınız daha az dikkat çekecektir. Katıldığınız herhangi bir ortamda, vücut orantınızı sağlamış, etkileyici bir görünüme sahip olabilirsiniz. 

Basenli Kadınlar Nasıl Pantolon Giymeli

Basenli ve Kısa Boylu Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Basenli kadınların kısa boylu olmaları halinde kıyafet seçimlerinde daha dikkatli olmaları önemlidir. Öncelikli olarak elbise modellerinin seçimleri, koyu renklerden yana olmalıdır. Koyu renkleri tercih etmek olduğunuzdan daha uzun ve ince görünmenizin anahtarıdır. Elbiselerinizde bulunan çizgilerin dikey olması önerilmektedir. Dikey çizgili pantolon, etek veyahut elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Bacaklarınızın uzun görünmesi için yüksek bel pantolon modelleri, belinizin öne çıkması için ise kemer kullanılmaktadır. Ek olarak çok basit eklemelerle de daha iyi bir görünüm elde edebilirsiniz. Saçlarınızı yukarıdan toplamanız daha uzun görünmenizi sağlayacaktır. Topuklu ayakkabı giymek de boyunuzu uzatırken baseninizi gizleyen bir unsurdur. Uzun kolye modelleri, maxi elbise seçenekleri gibi birçok detayla görünümünüzü zorlanmadan iyileştirebilirsiniz. 

Basenli kadınlar kombin yaparken kişinin kendi vücut orantısına göre giyindiğinden emin olması gerekmektedir. Bu noktada vücudunuzun alt ve üst kısımlarının birbiriyle orantılı olması beklenmektedir. Vücut tipinize uygun olarak giyindiğiniz zaman eksi yönlerinizin farkında olmuş olursunuz. Basenli bir kadın olarak elbise seçerken ise ince ve ipeksi kıyafetlere yönelebilirsiniz. Şık ve çekici duran bu elbiseler görünümünüzü olumlu yönde etkileyecektir. Ayrıca modanın temel parçalarından olan ceket, elbise gibi seçeneklerle tarz kombinler oluşturabilirsiniz. Elbisenizi göğüs altından genişleyen elbise modelleri arasından seçmeniz de kurtarıcı yöntemlerdendir. Sizler seçimlerinizi yaparken tüm bu detaylara dikkat edebilirsiniz.  

Bu içeriğimizde basenli kadınlar nasıl giyinmeli sorusunu cevaplamaktayız. Umarım sizler için faydalı bir blog türü olmuştur. Aynı zamanda sitemizde yer alan 54 56 beden abiye elbiseler kategorimize de göz atmayı unutmayın! 

Etiketler: Blog
Eylül 16, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR