Kilolu Kadınlar Nasıl Giyinmeli? 2024 Trendleri ve Önerileri

Kilolu Kadınlar Nasıl Giyinmeli? 2024 Trendleri ve Önerileri

Büyük beden kategorisinde çeşitli alt ve üst giyim ürün grupları yer almaktadır. 2024 yılı yeni sezonda, fazlalıklarını kapatmak ve gizlemek isteyen kadınların tercih edebilecekleri birçok kombin önerisi bulunmaktadır. Öncelikle, kilolu kadınların pantolon seçimi yaparken karın ve basen bölgesinin fazla olması durumunda, koyu renkli alt giyim ürünlerinin tercih edilmesi gerekir. Beyaz ya da krem renk gibi açık tonlar, kiloyu belli ettiği için tercih edilmemelidir. Pantolon seçimi yaparken, vücuda yapışmayan modellere yönelebilirsiniz. Aynı zamanda, İspanyol paçalı pantolon modelleri de bacaklarınızdaki fazlalıkları gizlemenize yardımcı olacak tasarımlardır. Büyük bedenli kadınlar, kombinlerinde koyu renkleri kullanmalıdır. Aynı zamanda, vücutlarını ortaya çıkarmayan bolluğa sahip alt ve üst giyim ürünleriyle kombin oluşturmalıdırlar. Örneğin, elbise seçimi yaparken salaş durmayan modeller arasından seçim yapılmalıdır. Salaş ve çok bol kesim elbiseler, sizi olduğunuzdan daha iri gösterecektir. Aynı zamanda, dikey çizgilere sahip olan siyah elbise modelini tercih ederek, fazla kilolarınızı gizleyebilirsiniz. Eğer gündelik kullanım için bir kombin oluşturmak istiyorsanız, tercih edeceğiniz üst giyim ürününün basenlerinizi bir tık örtmesine dikkat etmelisiniz. Tunik modelleri arasından yapacağınız seçimler ile kalça ve basen kısmınızdaki fazlalıkları kapatabilirsiniz. Seçenekler arasında yer alan eteği bağlamalı omuz detaylı büyük beden turuncu bluz modelleri, bol kesim olması ve kalça kısmını kapatması sayesinde, içinde rahat hissedebileceğiniz bir üst giyim ürünüdür.

Kilolu Kadınlar İçin Pantolon ve Etek Seçimi

Büyük beden kıyafetler ile kombin yaparak, daha zarif bir görüntü oluşturulabilir. Büyük bedenli kadınların, etek ve pantolon seçimi yaparken vücut tiplerini göz önüne almaları gerekir. Bazı kadınların fazlalıkları basen bölgesindeyken, bu durum göbek ya da bel kısmında da olabilmektedir. Etek seçimi yapılırken kot modellere yönelebilirsiniz. Kot eteklerin üzerine giyeceğiniz bol kesim tişörtler ile şık bir havaya girebilirsiniz. Seçenekler arasında; midi ve uzun kot etek modelleri bulunmaktadır. Basen ve kalça kısmında fazlalığınız varsa, beli lastikli büyük beden siyah şifon pantolon modelini tercih edebilirsiniz. Bu pantolonlar ile ciddi ortamlarda şık bir hava yaratabilirsiniz. Ofis şıklığı oluşturmak için şık bir gömlek ile kombinleyebileceğiniz şifon pantolonları, tişörtlerle de tamamlayabilirsiniz. Paça detayı dantel ile detaylandırılan siyah pantolonlar da sıra dışı görüntüsüyle ön plana çıkmaktadır. Bu pantolonlar da rahat bir kesime sahip olduğu için giydiğinizde, kendinizi hafif hissedebilmeniz mümkündür. Yaz aylarında kullanabileceğiniz kapri pantolonlar da oldukça rahat bir kesime sahiptir. Fitilli kumaştan imal edilen beli lastikli büyük beden bol paça kapriler, terlik ya da dolgu topuk ayakkabılar ile kombinleyebileceğiniz ürünlerdir. Spor bir tarza bürünebileceğiniz bürümcük kumaş beli lastikli siyah pantolonları ise sandalet, parmak arası terlik gibi ürünler ile tamamlayarak, tarzınızı yansıtabilirsiniz. Büyük beden etek modelleri için tıklayın

Kilolu Kadınlar İçin Renk ve Desen Tavsiyeleri

Büyük beden giyen kadınlar, kıyafet seçimlerini beden yapılarına uygun olarak yapmalıdır. Kilolu kadınların desen ve renk seçimi konusunda dikkatli olmaları son derece önemlidir. Çünkü genellikle açık renkler kiloyu daha çabuk belli etmektedir. Siyah, lacivert, mor ve bordo gibi koyu renkler ise fazla kiloları saklamak için kurtarıcı tonlardır. Zayıf görünmek isteyen büyük bedenli kadınlar, siyah başta olmak üzere lacivert gibi renklere yönelmelidir. Siyah kiloyu gizleyen en önemli renklerden bir tanesidir. Aynı şekilde, lacivert rengi de kiloyu saklama konusunda başarısı yüksek bir renktir. Genel olarak, büyük bedenli kadınların kıyafet seçimi yaparken soğuk tonlara yönelmeleri gerekir. Renk seçiminin yanı sıra, kumaşların üzerinde yer alan desen ve hareketlilik de kiloları ortaya çıkarabilecek unsurlardır. Dolayısıyla renk seçimini koyu tonlardan yana kullandığınızda, uzun çizgilerin hâkim olduğu desenlere sahip olan giysiler arasından seçim yapmalısınız. Çünkü uzun çizgilere sahip olan üst giyim ürünleri, kilonuzu gizlemek için en doğru seçeneklerden bir tanesidir. Ancak enine çizgilere sahip olan üst ve alt giyim ürünleri de fazlalıklarınızı ortaya çıkaracaktır. Dikey çizgili ürünlerin yanı sıra, payet gibi detaylara sahip kıyafetleri de tercih edebilirsiniz. Vücudunuzda gizlemek istediğiniz bölge alt ya da üst kısmınız olabilir. Gizlemek istediğiniz vücut bölümü için alt ya da üst giyim ürününüzün seçimini dikey çizgili kıyafetlerden seçebilirsiniz. Çizgili kıyafetinizi ise sade bir bluz ya da pantolonla tamamlayabilirsiniz.

Kilolu Kadınlar İçin Elbise ve Üst Giyim Tavsiyeleri

Büyük beden için kullanılması gereken elbise ve diğer üst giyim ürünlerinin belli kriterlere uygun olması son derece önemlidir. Büyük bedenli kadınlar, elbise ya da diğer üst giyim ürünlerini koyu renkler arasından seçmelidir. RMG üzerinde yer alan siyah nakış detaylı büyük beden siyah elbiseler, kilo problemi olan kadınların tercih edebileceği bir modeldir. Bu elbiselerin üzerindeki nakış detayı, yaprak desenine sahiptir. Pembe ve yeşil gibi renkler kullanılarak nakşedilen yaprak desenleri, elbiseye hareketlilik kazandırmıştır. Aynı zamanda, bu elbise modelinin rahat bir kesimi de vardır. Dolayısıyla yaz aylarında en rahat edebileceğiniz elbise modellerinden bir tanesidir. Trend büyük beden elbise çeşitleri Üst giyim ürünleri arasından seçim yaparak kombinlerinizi oluşturacağınız zaman, kullanım alanınızı ve vücut yapınızı göz önüne almalısınız. Göğüs kısmı ve vücudunuzun üst bölgesindeki fazlalıkları örtecek kare yaka, kol lastikli büyük beden siyah bluz modeli sizin için uygun bir seçim olacaktır. Şerit detaylı cepli büyük beden siyah tişört ise günlük olarak kullanabileceğiniz rahat bir modeldir. Ciddi bir ortamda tercih edebileceğiniz büyük bedenli şifon uzun kol simli gömlek ise fazlalıklarınızı saklayabileceğiniz bir tasarımdır. Göbek, bel ya da göğüs kısmındaki fazlalıklarınızı gizlemenize yardımcı olacak, delikli dantel detaylı büyük beden siyah gömlek modelini de farklı kombinlerinizde kullanabilirsiniz.
Etiketler: buyukbeden,elbise,tunik,tshirt,bluz,eşofman
Ağustos 07, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR