Zayıf Gösteren Büyük Beden Giyim İpuçları

Zayıf Gösteren Büyük Beden Giyim İpuçları

Zayıf gösteren kıyafetler, büyük bedenli kadınlar için kurtarıcıdır. Bu anlamda, RMG üzerinde yer alan farklı kategorilerdeki alt, üst ve diğer giyim ürünleri arasından seçim yaparak daha ince görünebilirsiniz. Farklı tarzlara hitap eden ve her yaşın kullanabileceği şekilde tasarlanan büyük beden kıyafet alternatifleri kategoriler arasında yer alır. Bedeni büyük olan kadınların kıyafet seçimi yaparken zayıf ve zarif görünmeleri için dikkat etmeleri gereken bir takım unsurlar vardır. Doğru kıyafet seçimi ile fazlalıklarınızı gizlemek için bazı ipuçları aşağıda sıralanabilir:

  • Koyu renkli kıyafet seçimleri yapılmalıdır. Çünkü siyah başta olmak üzere, lacivert, bordo, mor gibi renkler fazla kiloları saklama özelliğine sahiptir.
  • Derin dekolteli kıyafetlerden uzak durmalısınız. Derin dekolteli giysiler, fazlalıklarınızı ortaya çıkaracaktır.
  • Kusurlarınızı ortaya çıkaran desenlere sahip kumaşlardan uzak durmalısınız.
  • Vücut tipinize uygun yapıdaki giysilere yönelmelisiniz.
  • Basen sorunu olan kadınlar, basenlerini zayıf gösteren giysiler tercih etmelidirler.

Yukarıda sıralanan unsurlara dikkat ederek, kombinlerinizi tamamlarken daha zayıf görünebilmeniz mümkündür. Siyah rengin hâkim olduğu kıyafetler, zayıf görünmenize yardımcı olacaktır. Dolayısıyla alt ve üst giyim ürünlerinin yanı sıra, elbise seçimlerinin de siyah başta olmak üzere diğer koyu renkler arasından tercih edilmesi gerekir. RMG Büyük Beden Yeni Sezon Ürünlerini Şimdi Keşfedin

Siyah, Lacivert, Gri ve Kahverengi Kıyafetleri Tercih Edin!

Zayıf gösteren kıyafetler, koyu renkli olmalıdır. Siyah başta olmak üzere, kahverengi, gri, lacivert, mor ve bordo gibi renklerin hâkim olduğu giysiler, fazlalıkları örten bir özelliğe sahiptirler. Koyu renkli etek, pantolon, elbise, bluz, gömlek ya da tişörtler ile oluşturacağınız kombinler sayesinde, fazlalık olan bölgeleriniz arka planda kalacaktır. Bu sayede, kendinizi daha özgüvenli ve mutlu hissedebilmeniz de mümkün olacaktır. Koyu renk seçeneklerine kombinlerinizde yer verdiğinizde, kıyafetlerin tasarımlarını da vücut yapınıza uygun olarak seçmelisiniz.

Tek Renge Sahip Kıyafetler Zayıf Gösterir

Zayıf gösteren kıyafetler arasında desensiz ve sade tasarımlar ilk sırada yer alır. Sade ve tek renk giyim ürünleri, hareketsiz tasarımlara sahip olduğu için zarif görünmenizi sağlar. Tek renk elbise, etek, pantolon ve diğer giyim ürünleri ile şıklığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Kıyafetlerin üzerine işlenen nakış, baskı ve desen detayları, vücudunuzun bazı kısımlarının ön plana çıkmasına neden olacaktır. Dolayısıyla fazlalıklarınızı gizleyebilecek olan sade ve düz renkli giysiler ile kombinlerinizi oluşturmalısınız.

Dikey Çizgi Desenli Kıyafetler Kiloları Gizler!

Zayıf gösteren kıyafetler arasına dikey çizgili giyim ürünleri dahil edilebilir. Dikey çizgilerin hâkim olduğu elbiseler, olduğunuzdan uzun ve zayıf görünmenize yardımcı olacaktır. Bu nedenle, enine çizgilere sahip olan giyim ürünlerinden uzak durmalısınız. Dikey çizgi desenine sahip olan kıyafetler sayesinde, daha dar bir görünüme sahip olursunuz. Bunun yanı sıra, dikey çizgili kıyafetlerin rengini koyu tonlar arasından seçerseniz, daha zarif bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

Küçük Desenler ve Koyu Zeminli Desenler Zayıf Gözükmenizi Sağlar!

Zayıf gösteren kıyafetler, koyu renkli desenlerin hâkim olduğu giyim ürünlerini de kapsar. Puantiye, küçük desenler, amblemler ve benzeri baskıların yer aldığı giysilerin zayıf gösterme özelliği vardır. Koyu renk ve baskı özelliklerinin birleşmesiyle ortaya hoş görüntüler çıkmaktadır. Örneğin, hâkim yaka desenli büyük beden gömlek modeli, deseni ve rengindeki koyuluk sayesinde, fazlalıkları örter. Koyu renk ve üzerine işlenen desenlerin farklı tonlarda olduğu giysiler de göz yanılması yaparak zayıf görünmenizi sağlar. Etnik nakış detaylı yırtmaçlı büyük beden siyah bluz modeli, üzerindeki küçük nakış tasarımlarıyla ön plana çıkmaktadır. Bu tasarım yapısı sayesinde, büyük bedenli kadınların gardıroplarında bulundurmak isteyecekleri ürünlerdir.

Mat Kumaşlar Zayıf Gösterir!

Zayıf gösteren kıyafetler genellikle parlak olmayan ve mat yapılı kumaşlardır. Kıyafetlerin rengi ve deseninin yanı sıra, kumaş yapısının da önemi büyüktür. Kiloların ortaya çıkması ya da gizlenebilmesini sağlayan kumaş türü, giyim ürünlerini seçen büyük bedenli kadınlar tarafından dikkat edilmesi gereken bir detaydır. Mat kumaşlar arasında yer alan akıcı ve dökümlü kumaşlar, zayıf gösterme özelliğine sahiptir. Saten ve jarse gibi kusurları ortaya çıkaran kumaşlardan uzak durulmalıdır. Kiloyu gizleyen ve daha ince bir görünüm elde etmenizi sağlayacak mat kumaşlı giyim ürünleri büyük bedenli kadınlar için uygun bir seçim olacaktır. Daha ince görünmek için vücudunuza yapışmayan mat kumaşlı kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Hafif ve akışkan olan kumaşlar sayesinde, daha ince bir görünüme bürünebilirsiniz.

Bölgesel Renk Tercihleri Zayıf Gözükmenizi Sağlar!

Zayıf gösteren kıyafetler, büyük bedenli kadınların araştırmış oldukları bir konudur. Her kadının vücut formu ve fazlalığının olduğu bölge birbirinden farklıdır. Basen, kalça, göğüs, göbek gibi vücut bölümlerinde fazlalıkların olabilmesi mümkündür. Bu nedenle, büyük bedenli kadınların vücutlarını iyi tanımaları ve buna göre hareket etmeleri gerekir. Böylece bölgesel olarak, fazlalıkların gizlenebilmesi de mümkün olur. Örneğin, fazlalığın basende olması, basenleri sıkmayan bol kesim ve bol paça pantolon seçimleri yapılabilir. Elbise tercih ederken, göbeğinde fazlalığı olan kadınların göğüs kısmından bollaşarak inen modellere yönelmeleri uygun olacaktır. Böylece göbeğin elbise modeli ile gizlenebilmesi mümkün olacaktır.

Aksesuar ve Kumaş Kalınlığına Dikkat Edin!

Zayıf gösteren kıyafetler arasından seçim yapan büyük bedenli kadınlar, kumaş seçimini de doğru yapmalıdır. Kusurları belli etmeyen kumaşlara sahip olan giyim ürünleri tercih edilmelidir. Kumaşın inceliği ve kalınlığı da fazlalıkları ortaya çıkarabilecek bir detaydır. Bu nedenle, satın alacağınız kıyafetin kumaş kalınlığının vücudunuzu iri göstermemesi son derece önemlidir. Kumaş kalınlığı kadar, aksesuar seçiminin de fazlalıkların kapatılabilmesi noktasında önemi büyüktür. Aksesuarınızın broş ve benzeri takılar olması, bu ürünlerin kıyafetin üzerinde doğru yerde konumlanması gerekir. Yanlış kullanılan aksesuarlar, daha kalın bir vücut görüntüsü oluşturmanıza neden olacaktır. Bu unsurlara dikkat ederek, tarzınıza en uygun olan hayalinizdeki kombinleri yapabilirsiniz.
Etiketler: buyukbeden,elbise,tunik,tshirt,bluz,eşofman
Ağustos 07, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR